KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Za nove početke

Negdje sam jednom pročitala rečenicu „Tajna napretka je u početku“ i sjećam se kako sam pomislila da je to jedna od najvećih istina ikada napisanih. Sada, dok pišem ovaj prvi post na mom blogu, u mislima vrtim tu rečenicu i osvrćem se oko sebe u okruženju novog ateliera u koji je moj tim nedavno preselio. Na samim počecima A’MARIE brenda maštala sam o tome da u jednom trenutku karijere moj radni atelier bude smješten u jednom od onih beskrajno elegantnih starih građanskih stanova.

Blog Za Nove Pocetke Amarie

Jasno sam vidjela njegove prostrane sobe s velikim prozorima, visoke stropove koji odišu elegancijom, prozračnost prostora i ugodnu radnu atmosferu u kojoj možemo dočekati svoje klijentice i ponuditi im osobno iskustvo i custom made uslugu. Moja ideja je oduvijek bila da A’MARIE brend ima taj osobni pristup klijenticama i da svaka od njih zna da joj je pristup našem radnom atelieru moguć. Danas sjedim u tom salonskom stanu udaljenom svega nekoliko koraka od naše trgovine i osjećam ispunjenost kakvu samo možete osjetiti nakon ostvarenja nečega o čemu sanjate već godinama.

Blog Za Nove Pocetke Amarie Fashion

S novim prostorom rodile su se i neke nove ideje. Ovaj blog je jedna od njih i nadam se da ću vam putem njega dati dobar uvid u srž A’MARIE brenda, ispričati vam neke lijepe priče koje još možda niste čuli, povesti vas na neka meni draga mjesta i upoznati vas sa ženama koje me inspiriraju svojim karakterom i životnom energijom. Osjetila sam potrebu za promjenom online vizualnog identiteta te je pred vama naša nova web stranica u koju smo moj tim i ja uložili puno truda, a u nadi da će vam iskustvo pregleda i kupovine biti još bolje, brže i ugodnije.

Blog Za Nove Pocetke nova web stranica Amarie Fashion
BlogZaNovePocetke Amarie

Ususret svim uzbudljivim stvarima koje nas očekuju i koje ću vam predstaviti na ovom blogu za kraj ću samo reći da je ovo početak jednog lijepog druženja kojem se iskreno veselim.

Za nove početke,

Xoxo

Anamaria

Blog by A'Marie
Blog Za Nove Pocetke Amarie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE