KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

O NAMA

Što želi moderna i urbana žena od jutra do večeri? U čemu se osjeća udobno? Koje će sve situacije imati u jednom danu? Za što sve treba biti spremna? Sve su to pitanja koja si postavljamo svakog radnog dana kada razmišljamo o ženama koje nose A’MARIE i za koje stvaramo kolekcije odjeće i modnih dodataka. U kontekstu bezvremenske mode najviše je prostora za osluškivanje pravih potreba žena jer svaka od njih želi komad koji može nositi godinama i koji može ukomponirati u svoj stil. S tim na umu mogli bismo reći da naš dizajn ne podliježe aktualnom trendu već ima puno značajniju i dugotrajniju ulogu u odijevanju žene.

Naime, stava smo da svaka žena od A’MARIE komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspiriramo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi. Cijenimo individualnost, originalnost, karakter, slobodu izražavanja, pa i onu dječju zaigranost koju svi imamo u sebi i nekad je sramežljivo puštamo u svijet kroz svoj osobni stil odijevanja. Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju želimo poslati svim ženama koje nose A’MARIE brand.

Custom-made usluga

U želji da našim klijenticama ponudimo uslugu na najvišoj razini uveli smo „custom-made“ princip rada. Svaka klijentica može rezervirati svoj termin u našem atelieru udaljenom samo nekoliko koraka od trgovine i konzultirati se s našim timom oko fittinga po mjeri.

Basic linija

Naša basic linija A’ by Amarie iz godine u godinu ima sve više obožavateljica. Nastala je kao želja dizajnerice da svojim klijenticama ponudi luksuznu dnevnu modu, ali po pristupačnijim cijenama. Pritom nisu rađeni kompromisi s materijalima te je kompletna kolekcija izrađena od samoodrživih materijala, Tencela i MicroModala koji su jednostavni za održavanje, prirodni te iznimno ugodnog osjećaja na koži. Dolaze u krojevima koji se mogu nositi svakodnevno za niz prigoda.

Materijali

U našem atelieru sve počinje od materijala i u tom segmentu posebno naglašavamo da je naš kompletan asortiman izrađen od najkvalitetnijih, ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu pronaći na tržištu. Za izradu kolekcija koristimo isključivo najkvalitetnije svile i pamuk, MicroModal, Tencel i Alcantaru.

Modni dodaci

Naša kolekcija odjeće svake je sezone upotpunjena ručno rađenim modnim dodacima poput torbi, remena, nakita, kapa te šalova koji često nastaju u suradnji s lokalnim manufakturama, što je praksa kojom se posebno ponosimo. Na ovaj način stvaramo vrijednu sponu između prošlosti i sadašnjosti – kvalitetni ručni rad u modernom dizajnerskom obliku.

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE