O NAMA

Što želi moderna i urbana žena od jutra do večeri? U čemu se osjeća udobno? Koje će sve situacije imati u jednom danu? Za što sve treba biti spremna? Sve su to pitanja koja si postavljamo svakog radnog dana kada razmišljamo o ženama koje nose A’MARIE i za koje stvaramo kolekcije odjeće i modnih dodataka. U kontekstu bezvremenske mode najviše je prostora za osluškivanje pravih potreba žena jer svaka od njih želi komad koji može nositi godinama i koji može ukomponirati u svoj stil. S tim na umu mogli bismo reći da naš dizajn ne podliježe aktualnom trendu već ima puno značajniju i dugotrajniju ulogu u odijevanju žene.

Naime, stava smo da svaka žena od A’MARIE komada kreira svoj trend i to načinom na koji ga nosi i prezentira kroz svoju energiju i stil života. Mi smo samo tu da je inspiriramo i damo joj potrebne elemente da se kroz modu izrazi onako kako ona to želi. Cijenimo individualnost, originalnost, karakter, slobodu izražavanja, pa i onu dječju zaigranost koju svi imamo u sebi i nekad je sramežljivo puštamo u svijet kroz svoj osobni stil odijevanja. Biti svoja je biti u trendu i to je poruka koju želimo poslati svim ženama koje nose A’MARIE brand.

Custom-made usluga

U želji da našim klijenticama ponudimo uslugu na najvišoj razini uveli smo „custom-made“ princip rada. Svaka klijentica može rezervirati svoj termin u našem atelieru udaljenom samo nekoliko koraka od trgovine i konzultirati se s našim timom oko fittinga po mjeri.

Basic linija

Naša basic linija A’ by Amarie iz godine u godinu ima sve više obožavateljica. Nastala je kao želja dizajnerice da svojim klijenticama ponudi luksuznu dnevnu modu, ali po pristupačnijim cijenama. Pritom nisu rađeni kompromisi s materijalima te je kompletna kolekcija izrađena od samoodrživih materijala, Tencela i MicroModala koji su jednostavni za održavanje, prirodni te iznimno ugodnog osjećaja na koži. Dolaze u krojevima koji se mogu nositi svakodnevno za niz prigoda.

Materijali

U našem atelieru sve počinje od materijala i u tom segmentu posebno naglašavamo da je naš kompletan asortiman izrađen od najkvalitetnijih, ekološki prihvatljivih materijala koji se mogu pronaći na tržištu. Za izradu kolekcija koristimo isključivo najkvalitetnije svile i pamuk, MicroModal, Tencel i Alcantaru.

Modni dodaci

Naša kolekcija odjeće svake je sezone upotpunjena ručno rađenim modnim dodacima poput torbi, remena, nakita, kapa te šalova koji često nastaju u suradnji s lokalnim manufakturama, što je praksa kojom se posebno ponosimo. Na ovaj način stvaramo vrijednu sponu između prošlosti i sadašnjosti – kvalitetni ručni rad u modernom dizajnerskom obliku.

Follow us

Newsletter

Dodaj me na listu čekanja Obavijestiti ćemo Vas kada proizvod opet bude dostupan za narudžbu. Ostavite nam Vašu e-mail adresu.
Vaša e-mail adresa Vašu e-mail adresu nećemo dijeliti sa trećim stranama.