KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

X IS FOR A KISS: CHAPTER ONE

Polako, ali sigurno ulazimo u najromantičniji dio godine u kojem najviše od svega želimo uživati u toplini svog doma i biti okruženi osobama koje volimo. Slavlja i druženja će biti intimnija i nešto mirnija od onih na koje smo navikli, no i dalje će biti jedinstvena, puna ljubavi, nježnosti i posebnih situacija. Prosinac je uvijek bio u znaku ljubljenja i grljenja pa sam našu blagdansku kolekciju odlučila posvetiti upravo poljupcu koji nam je možda ove zime zabranjen u svom originalnom izdanju, no to nikako ne znači da će ostati zanemaren. Možda nekog nećete poljubiti, no uz artikle iz naše nove kolekcije X is for a Kiss zasigurno ćete razveseliti i raznježiti jer sam je kreirala s puno ljubavi i s željom da vam uljepša ove preostale dane prosinca.

Za ležerne dnevne kombinacije tu su neodoljive veste Moon Kiss i Soft Kiss koje izgledaju sjajno uz naše crne tajice od vegan kože, elegantne Long Kiss hlače visokog struka, ali i vaše omiljene traperice i udobne zimske čizme. Bilo da ih poželite ispod bora kao poklon kojim ćete nagraditi samu sebe za uspješnu godinu ili ćete najdraži model izabrati za vama dragu osobu kojoj želite uljepšati blagdane, s ovim komadom ne možete pogriješiti jer je bezvremenski zimski klasik iz kojeg se nećete skidati dugi niz godina.

Uz bijelu i crnu, u kolekciju sam ubacila i neodoljivu nijansu jarko crvene, plavu i boju konjaka. Zimu sam začinila i sjajnim pletenim haljinama Soft Long Kiss i The Smootch Kiss u sivoj melange, plavoj i beige boji, koje su naprosto stvorene za nadolazeća blagdanska druženja i vaše originalne kombinacije s tankim čarapama i zavodljivim salonkama.

Te iste pletene haljine odlično funkcioniraju u nešto opuštenijim situacijama uz debele grilonke, čizme iznad koljena i predimenzionirane udobne kapute. Nešto ležernije, efektne i chic lookove za blagdane koji su pred nama postignite u senzacionalnom kompletu od vegan kože koji se sastoji od First Kiss hoodice i Second Kiss hlača.

Vegan koža u boji dima pridonosi stvaranju onog must have osjećaja koji nam je svima potreban za podizanje raspoloženja. Ovaj model bi svakako bio naša preporuka za sva ležerna slavljenička izdanja i kao idealna ideja za pod bor, pogotovo u kombinaciji s atraktivnim hlačama retro kroja. Razmišljate li o A’marie sitnici kojom ćete nekom uljepšati božićno jutro, pripremila sam neodoljive kapice Sweet Kiss za najniže temperature. Široko su pletenog boda s decentnim ukrasom pri vrhu od eko-kože, a dolaze u boji konjaka, bijeloj i divnoj melange.

Brojimo još sitno do Božića i svih divnih trenutaka koji nas čekaju. Iskoristite vrijeme koje je preostalo na pomno biranje najljepših poklona za sebe i najdraže i ovog Božića nekome poklonite malo drugačiji, no podjednako sočan poljubac u kojem će zasigurno uživati.

I svakako budite uz nas, jer naša X if for a Kiss modna poslastica ima i drugi dio koji jedva čekam da vam pokažem.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE