KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

WEEKEND GETAWAY

Svaki bijeg iz grada je sladak, budi osjećaj spokoja koji je tek pred nama, donosi niz malih spontanih planiranja i pakiranje omiljenih komada koji će ga učiniti još ljepšim. Ne znam za vas, ali ja tada često zastanem ispred svog ormara i razmišljam o tome u kojoj odjeći želim provesti svoja weekend getaway jutra, popodneva i večeri. I po tom osjećaju pripremam se za put.

U ovom vremenu koje nas je sve naučilo da je manje više, pokušavam se fokusirati na multifunkcionalne komade, kao i one koje mogu kombinirati za više situacija i na više načina. Uz to, mjesto u putnoj torbi uvijek moraju dobiti i dodaci koji će napraviti malu promjenu u cijeloj kombinaciji, dok mi je baza baš uvijek moj vlastiti osjećaj udobnosti i ženstvenosti.

Kako se približavamo kraju ljeta i sve nas čeka nova sezona koja će nas zasipati brojnim obavezama, pokoji vikend izvan gradske vreve sigurno će mnogima od vas pomoći pripremiti se za nju. A uživati u tom vikendu možete i dodatno, uz najmekše komade iz naše A’marie basic kolekcije.

Moji favoriti za put, koje uvijek nosim sa sobom, svakako su kompleti od tankog pamuka i prirodnog materijala koje najčešće nosim odvojeno i usklađujem međusobno. Bez majice s kapuljačom Rainbow Muse skoro pa ne putujem. Nosim je uz svoje omiljene traperice ili tajice, a za casual popodneva na odmoru i šetnje sa Sanom kombiniram ih uz Fly kratke hlače u boji dima koju posebno volim.

Kako uživamo u dugom ljetu, još uvijek u svoju getaway torbu pakiram jednodijelni kupaći kostim. Sada bih ponijela sa sobom ovaj u addict rozoj boji. Idealan je za odmaranje uz bazen ili hvatanje posljednjih zraka sunca za još malo preplanulosti prije dolaska jeseni.

Za ipak nešto hladnije večeri moj omiljeni topli komad je sivi komplet koji čine Miss Muse majica s naglašenim rukavima i May hlače od pamuka koji je istovremeno prozračan i mekan. Ono što volim kod Miss Muse majice je njen otmjeni touch zbog dugih nabranih rukava, tako da ću je često odjenuti i za odlazak na ručak ili večeru. May sive hlače jedne su od onih idealnih komada koje se uvijek isplati imati u torbi jer ih možete jednostavno navući i osjećati se cozy & stylish istovremeno.

Nadam se da ćete imati još prilike zaokružiti ovu ljetnu sezonu barem jednim kratkim putovanjem i uživati u indijskom ljetu!

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE