KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Wake Up Beauty, It’s Spring!

Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu. Upravo sam se ovim mislima vodila kod kreiranja naše nove Wake up Beauty, It’s Spring!’ kolekcije. Opisala bih je kao nježnu i romantičnu, poput pravog proljetnog jutra, stvorenu za sve modne individualke koje ove tople sezone žele pokazati unikatan stil okupan našom prepoznatljivom A’MARIE estetikom.

Proljetna A’MARIE djevojka samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ona brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine, promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

Naglasak kolekcije je na vegan koži i na brojnim statement modelima koji će postati miljenici svake žene. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone.

Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše najdraže haljine.

Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirticama i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama.

Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, postaju vaš omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u našoj kolekciji očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima. S posebnom pažnjom osmislila sam ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s pričom – u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži vaš individualan styling.

Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih manufaktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje s brendom Wool Fabrique by Maya Bekto.
Svaka torba je zbog načina proizvodnje ručno izrađena, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Bilo da ih nosite u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu – ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako naše kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se prožimaju kolekcijom u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena.

Bogata A’MARIE kolekcija pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna.

 

Nadam se da ćete uživati u našim proljetnim kreacijama.

 

Xoxo

Blog by A'Marie

TAGOVI:

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE