KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Savršena melodija cvjetanja…

Kako je proljetna sezona stigla i kako konačno osjećamo prve znakove proljeća, pravo je vrijeme da se ponovno povežemo s prirodom i uskladimo s elementima buđenja oko nas. Uzbuđeni smo što možemo predstaviti našu novu proljetnu kolekciju pod nazivom Blossom. Blossom predstavlja nove početke, buđenje iz sive zime i prihvaćanje promjene godišnjih doba. Novi početak. Ovdje, u ovoj kolekciji svaki komad predstavlja jedinstvenost.

Kako bi nadopunili kolekciju, stvorena je i playlista ispunjena pjesmama koje bude duh proljeća. Od stvaranja vizije kolekcije, preko iscrtavanja njenih prvih linija, do odabira pravih materijala i kreiranja savršenih dodataka, pa sve do predstavljanja naše kolekcije svijetu, ova playlista se stvarala poput tkanja. Daje onaj blagi, meki osjećaj, ali također daje i zrake sreće. Buđenje. Evo što volimo slušati upravo sada…

Naša Blossom glazbena priča počinje savršenom pjesmom koja će dati ton novoj sezoni. Pobuđujući tekstovi i zarazni ritmovi sigurno će potaknuti svakoga da se osjeća optimistično i uzbuđeno zbog novih početaka koji su pred nama. Kao da možete osjetiti toplo sunce na svom licu i koži. Nastavlja se s prekrasnim ritmovima o pronalaženju nade i pozitivnosti kao podsjetnika da uvijek postoji razlog da se nastavi ići naprijed. Zatim nježne i umirujuće pjesme koje savršeno dočaravaju osjećaj proljeća. Delikatna instrumentacija i sanjivi vokali koji teku na ovoj listi stvaraju osjećaj smirenosti i vedrine, kao da šetate mirnim vrtom toplog proljetnog dana. Zarazni ritmovi i zarazne melodije sigurno će vam izmamiti prste i izmamiti osmijeh na lice. I to je bila radost iza ove kolekcije. Taj novootkriveni entuzijazam.

Održavajući taj blagi tempo uz zarazne ritmove i zarazne hookove, playlista ponovno usporava, a sve to pruža savršenu pozadinu za te trenutke promišljanja. Sparna, duhovita, glatka pjesma savršena za one radne dane za početak dana ili lijena proljetna vikend jutra da samo budete prisutni i da nigdje ne žurite.

Završetak je lagana, drugačija obrada vječne “Sunny”, pjesme za dobar osjećaj koja savršeno sažima duh proljeća. To je savršen način za zaokruživanje popisa za reprodukciju, ostavljajući vas, naše slušatelje A’MARIE, osjećaju poleta, pune nade i spremnosti prihvatiti nove početke koji su pred nama.

https://spoti.fi/41LvtcU

Uživajte!
S ljubavlju,

A’MARIE

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE