KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

PRETTY WOMAN

Njezina energija osvaja na prvi pogled, neovisno gdje se pojavila. Jednostavno vas hipnotizira svojom pojavom koja je neodoljiva kombinacija ženstvene ljepote, djevojačkog šarma i osmijeha kojemu je zbilja teško odoljeti. Ona je prekrasna, moćna, jedinstvena – ona slavi žensku ljepotu i vječno moderni minimalizam okupan nježnom retro elegancijom. Ona je Pretty Woman – A’marie, heroina modernog doba koja će vas razoružati svojim zamamnim osmijehom i besprijekornim modnim stilom.

A’marie za proljeće 2021. odaje mali hommage karizmatičnoj Vivian Ward, prekrasnoj brineti koja je prije tri desetljeća osvojila cijeli svijet svojim šarmom i zaraznim osmijehom. Točno trideset i jednu godinu kasnije ta ista Vivian postaje moderna A’marie žena u proljetnoj Pretty Woman kolekciji, žena koja briljira u trendi kombinacijama s dozom neodoljivog retro prizvuka. Ona voli jednostavnost i minimalizam, ali i statement kreacije s kojih je teško skinuti pogled.

Kad se osjećate dobro u onome što nosite, to podiže raspoloženje i uljepšava vam dan. Upravo sam to nastojala postići s Pretty Woman kolekcijom – izmamiti nekome osmijeh na lice zbog sjajnih novih boja, materijala i strukturiranih krojeva koji na ženstvenom tijelu stvaraju savršeni balans. Želja mi je pretvoriti svaku ženu u karizmatičnu ljepoticu zaraznog osmijeha koja se u A’marie kreacijama osjeća zadovoljno i posebno… ispričala je Anamarija Brkić o kolekciji.

Pretty Woman kolekcijom prožimaju se jednostavni i lako nosivi komadi poput predimenzioniranih blazera, kreacija koje su stvorene da budu uz vas od jutra do mraka. Must have svakog ženskog ormara, u proljetnoj A’marie viziji dolazi u neodoljivim materijalima čiji je naglasak stavljen na udobnost i kroj. Modeli dolaze u verziji od bijele konoplje kao noviteta, čija će struktura mnoge podsjetiti na minimalno obrađena platna kakva su danas rijetkost. Ona objedinjuje duh starine i moderne, te nadilazi vremenske okvire i sezone. Moderan klasik kojeg se nećete zasititi. Beige blazer je miljenik svake trendseterice – dizajniran je od nevjerojatno ugodne cupre, kao predimenzionirani sako koji u kombinaciji s hlačama od istog materijala čini statement komplet stvoren za bezbroj prilika. Nosiv uz tenisice ili salonke, ovaj komplet postaje vaš najdraži proljetni saveznik koji ćete vaditi iz ormara u svim onim situacijama kada ste bez ideje što odjenuti, a želite izgledati posebno.

Pažnju usmjerite i na upečatljive hlače od vegan kože, laganog trapeza i bočnih izreza, u boji tirkiza i puder roza. Ultimativni komadi koje možete sjajno nositi uz romantične bluze, moćnu Drew jaknu od vegan kože, ali i jednostavnu bijelu majicu te novo neodoljivo pletivo od tankog pamučnog konca u raznim bojama i krojevima.

A’marie haljine svake se sezone čekaju s velikim nestrpljenjem, a u proljetnoj kolekciji dolaze u još romantičnijem, a istovremeno seksepilnom ruhu, u laskavim krojevima i zavodljivim siluetama. Šarena crno-bijela haljina jedan je od vodećih komada nove kolekcije, model koji privlači pažnju svojim upečatljivim uzorkom, ali i savršenim krojem. Uz nju, tu je i Eva model koji će vas osim tirkiznom bojom i vegan kožom, osvojiti zbog lagano oversized kroja i akcentiranih rukava. Bilo da ih nosite uz omiljene bijele tenisice, ravne špagerice ili zavodljive visoke sandale na vezanje, u ovim haljinama ostavit ćete wow dojam gdje god se pojavile. Urbani uvjeti nalažu određene postulate koje A’marie podržava i njeguje i isti se zrcale u šarmerskoj i zavodljivoj smaragdno zelenoj haljini.

Pamučna čipka, razigrani volumen i suptilno otkriveni dijelovi tijela okosnica su dizajna. Razigrane viseće naušnice i jedna od ručno tkanih pismo torbi iz nove kolekcije, uz jednostavne sandale bit će nepogrešivi asesoar za dnevne i večernje kombinacije. Uz haljine, dizajnerica je veliku pažnju usmjerila i na ženstvene suknje statement dizajna. Liv i Rene su čarobne suknje od vegan kože, ravnog kroja koji je obogaćen voluminoznim volanom i velikim gumbima. Idealne za bezbroj prilika i stvorene za elegantne kombinacije s T-shirtom od kašmira, ženstvenim končanima vestama i senzualnim topovima.

Bilo da šeće ulicom u najelegantnijoj dnevnoj haljini, zavodi u muško krojenom odijelu, ili briljira u večernjem izdanju i statement haljini s koje je teško skinuti pogled, proljetna Pretty Woman heroina jednostavno u svemu izgleda senzacionalno. Zavodi svojim zaraznim osmijehom i pomno biranim kombinacijama koje odišu lakoćom i ženstvenošću.

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE