KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

PARTNER IN LOUNGE

Spremni smo za tople dane proljeća i sve divne trenutke koje nam ono donosi. Kako bismo ga proslavili u punom sjaju,osmislili smo kolekciju koja savršeno spaja samopouzdanje i dobar osjećaj, uz kreacije koje osvajaju svojim pomno promišljenim detaljima i jedinstvenim dizajnom. Naša Partner in Lounge” kolekcija je tu da vas pretvori u A’marie djevojku/ženu koja i u situacijama kad nosi ležerne i jednostavne komade zrači senzualnošću. Željela sam postići da i u najjednostavnijoj bijeloj majici osjećate onaj nalet samopouzdanja za kojim sve težimo, da u pamučnoj sweater majici koja osvaja svojom bojom i krojem imate osjećaj da nosite najoriginalniji model koji imate u vašem ormaru, a da uz naše nove predimenzionirane torbe od lana i pamuka gradite odjevne kombinacije wow efekta.

Ovog proljeća posebno me vesele pamučne sweater majice koje su postale osnova svakog stylinga. U našoj Partner in Lounge” kolekciji dolaze u raznim bojama i krojevima, a nosive su u bezbroj situacija. Bijele i sive obožavaju vaše isprane traperice i naše hlače od prirodnog pamuka koje krasi šarmantna traka od pamuka u struku. U Pink Muse zaljubit ćete se zbog kombinacije boja, ali i inspirativne tekstualne poruke koja je moto brenda od samih početaka, a Rainbow Muse model kratkih rukava bez puno razmišljanja postat će vaš proljetni partner u svim onim situacijama kad želite upečatljiv, ležeran look.

U prohladnim jutrima svoje pamučne sweater majice nosite u slojevima uz donji dio trenirke, a u toplim proljetnim danima koje nestrpljivo čekamo uskočite u naš ovosezonski favorit – sportske bermude midi dužine. Lover bermude rađene su od prozračnog, mekog pamuka, s ležernim džepovima, ukrašene širokim pojasom tkanim tradicionalnom tehnikom tkanja.

Kod proljetne garderobe volim tu neobjašnjivu ležernost i jednostavnost, volim sve naizgled preveliko, mekano i udobno, a opet savršeno upakirano u neki prigušeni seksepil koji dolazi do izražaja zbog gole kože koja suptilno proviruje… Tu na scenu stupaju naši modeli poput Fancy T-shirtice koju karakterizira kroj ovalnih i živih rubova i koja izgleda odlično u kombinaciji s našom razigranom mini suknjom. Bilo da ovaj komplet nosite uz bijele tenisice, omiljene sandale ili ljetne čizme – zbog neodoljivih boja i ženstvenog prizvuka izgledat ćete sjajno!

Još ako looku dodate jednu od naših novih torbi, uvjerena sam da ćete postići upravo onu kombinaciju o kojoj cijelo ovo vrijeme pričam. Naše nove eko torbe su nešto što me posebno veseli jer su izrađene od lana i pamuka, jer nose divnu poruku kojom se uvijek iznova inspiriram i jer su jednostavno stvorene da budu vaš omiljeni proljetni modni dodatak koji ćete nositi uz sve.

Želim vam da se opustite u proljetnim danima i uživate u modelima ove mini kolekcije koju sam s velikim uzbuđenjem dizajnirala kako bi je s lakoćom i vi i ja nosile na stotine različitih načina…inspirirana lokalnim i tradicionalnim tehnikama nadogradila sam jedan naizgled jednostavan, sportski ali ipak promišljeni dizajn kojeg je inovativni ručni rad dodatno oplemenio.

Uživajte!

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Prijavite se na naš newsletter i prilikom prve kupnje uživajte u 10% popusta

PRIJAVITE SE