KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

LOVED BY MOMMY

Unatoč stresnim situacijama s kojima se svi nosimo kako znamo posljednjih nekoliko tjedana, kreativna priča našeg brenda ne staje, već uz puno pozitivnih misli i emocija stvaramo nove kolekcije, a posljednja s kojom vas danas upoznajemo nosi naziv Loved by Mommy’. Kolekcija dizajnirana da odgovara ženama prije, za vrijeme i nakon trudnoće.

Ideja je priuštiti Vam da u njoj uživate, kao i da Vam bude na usluzi jednostavnim održavanjem i prekrasnim osjećajem koji pruža na koži. Unazad par mjeseci posebno osluškujem i samu sebe jer trudnoća sa sobom donosi neke nove senzacije i sasvim druge prioritete. ‘Loved by Mommy’ mi se nekako spontano nametnula kao savršena linija za trudnice – udobna i idealna za boravak u kući, laganu šetnju prirodom, vježbanje i sve aktivnosti s kojima se susrećem na dnevnoj bazi. A, pokazala se i idealnom za ovo mirno vrijeme koje provodimo doma unutar svoja četiri zida, s povremenim šetnjama ili za jednostavno uživanje u čitanju knjige koja već mjesecima čeka da bude otvorena, isprobavanju recepta koji ste dobile od prijateljice i vremenu koje ste konačno odlučile posvetiti sebi…

Artikli iz kolekcije dobro su Vam poznati jer su već godinama dio naše stalne Basic ponude, a za proljeće 2020. dobili su mali zaokret i neke zgodne novitete koji dolaze u obliku novih boja i detalja. Basic već godinama obožavaju naše trudnice, kao i sve A’marie žene koje teže eleganciji, ženstvenosti i prije svega udobnosti. Kolekcija se sastoji od bazičnih komada poput savršene potkošulje – simpatičnog naziva Cammy Mommy, Puff majice sa zanimljivim naborima na ramenima, naše prepoznatljive tuba haljine/suknje i omiljenih vam Happy Belly tajica. ‘Loved by Mommy’ samo je mala uvertira u novu Basic kolekciju koju zajedno sa svojim timom privodim kraju, a koju sam željela posebno predstaviti kroz seriju osobnih fotografija na kojima nosim neke od meni omiljenih komada.

Cammy Mommy je klasik za koji znamo da će Vam već nakon prvog nošenja postati omiljeni. Zbog kombinacije nježnog MicroModala i elastana stvara osjećaj ugode i nesputanosti, a kombinirana s Happy Belly tajicama jednostavno je idealna za sve situacije, Mekana pasica koja raznim mogućnostima oblikovanja stvara sasvim drugačiji i poseban dojam nježno prijanja vašem tijelu te je zbog ugodne i mekane tkanine idealna za osjetljivu kožu majke i bebe. Glavna karakteristika našeg Tubi modela je multifunkcionalnost. Bilo da je nosite kao suknju, top ili mini haljinicu, s ovim udobnim modelom crne boje pustite mašti na volju i kreirajte jedinstven styling koji će savršeno odraziti vaš osobni stil. Naše Puff majice ne treba posebno predstavljati jer ih nabrani rukavi čine jednostavno neodoljivim i stvorenim za igru s tajicama i udobnim trapericama.

‘Loved by Mommy’ je tu da vas razmazi i pokaže da unatoč ovom teškom vremenu u kojem se nalazimo postoje sitnice koje će vam uljepšati dan. Zato smo za vas osmislili šarmantne pakete koji dolaze u nekoliko različitih verzija (Mini Bundle, Mommy Bundle & Comfort Bundle), za koje smo uvjereni da će vam izmamiti osmijeh na lice. Bilo da ih poklonite sebi kako bi lakše podnijeli ovo vrijeme samoizolacije, kao sitnicu koju ćete poslati najboljoj prijateljici jer želite da se osjeća fenomenalno kod kuće ili kao savršeno iznenađenje za buduću mamu za koju znate da vapi za udobnom odjećom u kojoj će izgledati chic. Kao maleni znak pažnje uz svaki kupljeni artikl ili poklon paket poklanjamo vam i gumicu za kosu koja dolazi u crnoj ili bijeloj boji i izrađena je od MicroModala.

Pokušajte ovo vrijeme iskoristiti najbolje što možete, uronite pozitivno u svaki novi dan, posvetite se sebi i svojim najmilijima, pošaljite dragoj osobi ručno pisano pismo, volite se, igrajte se, crtajte, dišite i ne zaboravite da svaki mali znak pažnje čini razliku.

 

Xoxo

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Prijavite se na naš newsletter i prilikom prve kupnje uživajte u 10% popusta

PRIJAVITE SE