KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

LOVED BY MOMMY

Biti umjetnik i biti roditelj zahtijeva podjednaku količinu kreativne energije. Ista ona vitalna iskra koja pokreće moj kreativni rad, potrebna je i za brigu o djetetu. Otkad sam postala mama vrijeme je postalo dragocjenije. Ne samo zato što je svaki sat neprocjenjivo vrijedan, već i zato što označava prolazak vremena… Godina dana nam je proletjela, ali u njoj je sazrijela moja velika želja da kreiram jednu nježnu liniju limitiranih artikala, koja će biti korisna mamama za njihove osobne potrebe, ali i za potrebe njihovih mališana. Ideja je bila osim estetskog doživljaja ponuditi proizvode koji imaju čitav niz mogućih primjena. Volim stvarati, ali volim i odjeću u kojoj se osjećam udobno i koja svojim dizajnom i jednostavnošću privlači pažnju. Jednako tako volim i proizvode s višestrukom namjenom.

Isto je i s odjećom i modnim dodacima koje biram za svog mališana Sana – ona mora biti izrađena od najudobnijeg pamuka, jednostavna, praktična za uporabu i, naravno, neodoljivo slatka. Zato sam za ljeto, u kojem konačno uživamo, dizajnirala nježnu kolekciju Loved by Mommy – kolekciju stvorenu za uživanja s vašim bebama, koja krije sve što vam treba za bezbrižno ljeto. U potpunosti je izrađena od prozračnog, strukturiranog, pamučnog muslina s decentnim motivom rascvale japanske trešnje, koji je dostupan u tri neodoljive boje – boji kadulje, prljavo roza i bijeloj.

Za vas sam osmislila najudobniji Cherry Blossom kimono, model koji osvaja svojim krojem i stvoren je za uživanje u komociji vašeg doma, kao i sjajan ogrtač u toplim ljetnim danima, prebačen preko kupaćeg kostima. Cherry Blossom dolazi u dvije verzije, neutralnoj bijeloj i prljavo roza podlozi, gdje prosute latice ostavljaju nestvarni dojam cvjetnog oblaka. Za vašu bebu tu je neodoljivi Little World pončo s kapuljačom, koji dolazi u istom uzorku i materijalu. Nježna tkanina je pomno birana da vašeg mališana zaogrne ugodom i mekoćom, bilo na plaži, ili nakon večernjeg kupanja prije najslađih trenutaka maženja.

Surprise je multifunkcionalni proizvod za koji smo uvjereni da će vas oduševiti. Ovaj jednostavan ravni kroj ovisno o vašim preferencijama može biti idealni prekrivač za vašeg mališana, a malim intervencijama može postati zanosna haljina za mamine dnevne outfite. Uz prekrivač dolaze dvije male trakice koje se provuku i malim klikom jednog gumba prikopčaju se na prekrivač te ga možete na bezbroj načina vezati u haljinu/pareo po želji. No to nije sve, uz nju stiže i raskošna mašna koja će ovaj pareo pretvoriti u zanosnu haljinu/suknju na preklop, ovisno o prilici. Za sve one koje vole spoj jednostavnog i praktičnog, iz ovog modela će izvući puni potencijal!

Nezaobilazni detalj svake mamine torbe su gaze i mini gaze. Cherry Blossom Essentials mini gaze dolaze u divnom uzorku rasutih cvjetova japanske trešnje i s malom pripadajućom torbicom s mašnom koja je zamišljena da odvoji čiste od prljavih gaza kad ih nosite sa sobom u šetnju, prirodu, na izlet i slično. So Cute set sastoji se od velike gaze i raskošne gumice kako bi i mame dobile jedan lijepi detalj koji će osim svoje praktične namjene biti i ukras koji će ih veseliti.

Ovu priču za mame i bebe upotpunila sam i detaljima za vaše interijere. Set od dvije jastučnice svojom nježnošću uljepšat će vaše trenutke odmora, a bit će i izvrstan poklon za sve A’MARIE štovateljice. Cvijet trešnje u sebi sjedinjuje brojna simbolička značenja pojmova kao što su život, hrabrost, tuga, sreća, ženstvenost, odnos prema životu, balans svega što nas okružuje.

Uplovite s nama u nježnu Loved by Mommy priču i provedite nezaboravno ljeto sa svojim mališanom u najchic komadima koje možete poželjeti. Uživajte u ljetnim radostima, stvarajte uspomene i pamtite svaki trenutak koji ćete provesti zajedno.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE