KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

KAKO OSVJEŽITI SVOJ ORMAR U 2023.

Ultimativni A’marie bestselleri

Ove godine pripremite se da dobro posložite svoj ormar tako što ćete se pobrinuti da vaša osnovna garderoba, garderoba vašeg svakog outfita – bude jednostavna i osnovna, ali posebna.  Govorimo o majicama za sve prilike, traper hlačama i suknjama, a i o savršenim haljinama koje su nosive od jutra do mraka. Predstavljamo vam osnovnu odjeću koju možete nositi tijekom cijele godine i u bilo koje doba dana, a uz pravi modni dodatak postaje svaki put drugačija. Savršena odjeća za ženu koja želi nositi udobnu, ali elegantnu i jedinstvenu odjeću.

 

BASIC, ALI NE SKROZ BASIC BLUZE

Pronaći savršen top koji možete nositi cijeli dan je poput jackpota. Ali kada pronađete onaj pravi top, predlažemo da ga kupite u više boja. Zato smo dizajnirali savršene bluze koje uvijek pružaju svestranost i danju djeluju ugodno, a noću elegantno. Thabita u bijeloj boji najbolja je bazična bluza koju možete kombinirati na apsolutno sve, Olivia je top nosiv na više načina i koji se savršeno prilagodi vašem otufitu i stilu, Leilani ima predivan duboki V-izrez i dolazi u bijeloj i crnoj boji, a Natalie pruža opuštenu eleganciju pogotovo kada se uvuče u visoki struk hlača ili suknje. Svaku od ovih bluza osjećate kao svoju drugu kožu. Ali na najmoderniji način.

TRAPER ZA SVAKI DAN

Ako vaše stare uske traperice u kojima ste nekoć živjeli više jednostavno ne odgovaraju, jasno nam je sve. A mi vam dajemo: četiri nove mogućnosti. Naše traperice izrađene su od visokokvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri prekrasne boje – klasična plava traper boja, modela Lota i Blair, crna boja modela Dore te Amber u prekrasnoj zlatnoj karamel boji. A’MARIE traperice ne samo da su održive, već kombinacijom pažljivo odabranih materijala pružaju neusporedivu udobnost i pristajanje.

PRAVA SUKNJA

Zašto volimo suknje: jer može promijeniti naš cijeli outfit! Naša kratka Tome suknju od organskog trapera A-kroja jednostavno dobro stoji, a uz našu Natalie bluzu  dobit ćete savršen izgled i za dan i noć. Ili ako crnu Petal suknju izrađenu od najfinijeg LENZING™ MICROMODAL-a obučete uz Olivia ili Leilani bluzu, dobit ćete dotjeran izgled za baš svaku priliku. Od ranojutarnjih sastanaka do noćnog izlaska s prijateljima. 

“OD JUTRA DO MRAKA” HALJINE

Od jedinstvene i drugačije male crne haljine Simone, svestrane Thalite u crnoj ili tamno plavoj boji do udobne i jednostavne Valerie haljine, te Portije koja je u stilu tunike – nadamo se da smo pokrili sve želje. Sve ove haljine su upravo ono što možete jednostavno obući, znajući da dobro izgledate! Obujte čizme za hladnije vrijeme ili balerinke na prve zrake sunca, visoku petu kad se trebate istaknuti ili sandale za lagane ljetne dane ili noći, ove haljine su savršene za bilo koje vrijeme i za bilo koje mjesto. Najlakši način da izgledate dobro za svaku priliku.

S ljubavlju,

A’MARIE

TAGOVI:

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE