KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

HOME STORIES: CHAPTER TWO

THE STORIES THA CONNECT US

 

 Sve što radimo u brendu A’marie radimo zato što vjerujemo da se u našim kreacijama osjećate posebno i sretno, da uživate u svakom komadu koji pažljivo vadite iz vrećice i prvi put isprobavate ispred svog ogledala te ponosno nosite u šetnji gradom. Pogotovo u ovim surovim vremenima, kad smo okruženi lošim vijestima na dnevnoj bazi, želimo da barem na trenutak zaboravite na tu realnost i uz naše kreacije uplovite u svoj mali svijet mašte koji je okupan romantikom, ženstvenošću i ljepotom.

Iz tih razloga osmislila sam novu mini kolekciju za vježbanje koja je drugi dio naše Home Stories: The stories that connect us priče, kolekciju o kojoj maštam već godinama. Omiljeni krojevi i A’marie dizajn osvanuli su u jednom novom izdanju, stvorenom za sve Vas koje brinete o sebi i svojem tijelu, bilo u studiju za vježbanje, teretani, ili kod kuće. Sve više vremena provodimo kod kuće i možemo ga iskoristiti na najbolji mogući način – uz vježbanje koje će nam pomoći da se osjećamo bolje. Naša mini kolekcija odjeće za vježbanje proizvedena je etički i stvorena je pomoću recikliranog najlona ECONYL®, izrađenog od otpada poput ribarskih mreža, ostataka tkanina iz mlinova, starih tepiha namijenjenih za odlagališta otpada i plastičnih dijelova.

Održiva budućnost, koja je u posljednje vrijeme postala trend kojem se okreću svi svjetski brendovi, poslovna je filozofija koju A’marie vodi od samih početaka, stoga smo za izradu ove mini kolekcije koristili reciklirani najlon ECONYL®. Kako vjerujemo da svatko može pomoći u rješavanju velikog globalnog problema plastike koja zagađuje naše oceane i mora odlučili smo i sami biti dio ove priče, pa smo se povezali s talijanskom tvrtkom koja proizvodi ECONYL®, 100% reciklirano najlonsko vlakno dobiveno od raznog najlonskog otpada. Inovativni materijali poput ovog prvi su korak prema boljoj i čišćoj budućnosti i sjajan su dokaz da se uz malo truda i istraživanja mogu napraviti vrhunski, održivi proizvodi bez negativnog učinka na okoliš.

Krojevi su jednostavni, u sebi nose dašak A’marie romantike i djevojačkog šarma, a glavni atributi su udobnost koja je najbitnija stavka kod odjeće za vježbanje. Usredotočila sam se na 4 odjevna komada dizajnirana sa svrhom, koji pristaju svakoj tjelesnoj figuri i imaju visoke performanse – triko Swing koji krase neodoljive mašne na ramenima, tajice visokog struka Pose koje odlično prijanjaju uz tijelo i naglašavaju žensku figuru, sportski top Spin koji u mojoj verziji s mašnama dolazi u nešto nježnijem izdanju od onih na koje ste dosad navikli i majicu dugih rukava Balance – još jedan A’marie klasik koji osigurava udobnost, a istovremeno osvaja svojim ljupkim detaljima. Cijela kolekcija bazira se na artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme intenzivnih treninga, artiklima koji su antibakterijski, imaju UV i toplinsku zaštitu. Tkanina ima matirani izgled koji podsjeća na antilop, sjajno prijanja uz tijelo i ističe sve atribute.

Kao nastavak kolekcije za vježbanje osmislila sam i udobne pamučne trenirke u dvije boje koje su idealne za bezbroj ležernih situacija. Sivi set sastoji se od sweatshirta Harmony i Sunday pants donjeg dijela trenirke, a crni od hoodice Flowi sjajnih Weekend pants koje imaju bočne izreze koji će zasigurno privući pažnju brojnih trendseterica. Pomno dizajnirane, s prepoznatljivim A’marie detaljima, ove kreacije namijenjene su danima kada si možete dopustiti da uživate kod kuće od jutra do mraka, ali i ležernim izlascima koji vam dozvoljavaju da se poigrate modnim trendovima i maštovito iskombinirate pamučnu trenirku s predimenzioniranim pletivom ili omiljenim bež balonerom. Kolekciji sam dodala i krajnje šarmantan kombinezon Candy, stvoren za kućna druženja i prilike. Ležeran kroj čiju dužinu regulirate mašnama na ramenima, upotpunite omiljenim T-shirtom, a ako poželite u njemu izaći preporučujemo A’marie majicu s kapuljačom.

Uvjerena sam da će komadi iz ove mini kolekciji završiti na listi božićnih želja brojnih A’marie djevojaka pa ovog Božića razveselite vama dragu osobu, ili jednostavno počastite sebe kreacijom u kojoj ćete uživati u rekreaciji ili ležernom izlasku, u stylish izdanju kakvo i zaslužujete.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE