KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

HOME STORIES: CHAPTER ONE

THE STORIES THAT CONNECT US

 

Ovih dana više nego ikad žudimo za udobnošću i jednostavnošću i tražimo mali kutak za sebe u kojem se osjećamo dobro i sigurno. Upravo iz tih razloga odlučila sam naš Basic usmjeriti na ključan komad svakog ženskog ormara, ultimativni klasik bez kojeg je nezamislivo stvarati jednostavne i udobne kombinacije. Donosim vam prvi dio naše nove ‘Home Stories – The stories that connect us’ kolekcije, u kojoj je kvalitetna majica okosnica kolekcije – ona je vječna, lako kombinirana, nosiva u svim prilikama i vaš saveznik u svim onim situacijama kada ste bez ideje što nositi. Stvorena je za igru s najdražim trapericama, bilo onima retro kroja i visokog struka, ili klasičnim modelima koji ostavljaju sofisticiran i chic prizvuk. Istovremeno je idealna za sve one ležerne situacije u kojima nosimo trenirke, vječno moderne bijele tenisice i chic balonere, ali i za poslovne prilike gdje sjajno izgleda uz oversized blazere i hlače peglane na crtu.

Naše majice i tunike su klasik sa statement detaljem – one su jednostavne i prigodne za sve stilove i prilike, no zahvaljujući kroju i šarmantnom detalju istovremeno su dovoljno jake da preuzmu vodeću ulogu u vašem dnevnom ili večernjem stylingu. U kolekciji možete pronaći Take A Short tuniku koju karakteriziraju spušteni rukavi i duge rese te Roll Out tuniku s bočnim izrezima i detaljima na ramenima – model koji se može odlično nositi u poslovnim prilikama, ali i ležernim trenucima kućnih druženja kada želite biti stylish. Favorit za moćne i raznovrsne outfite je Take A Walk maksi tunika koja se može nositi u raznim kombinacijama s tajicama i trapericama, ali i uz guste čarape s vašim omiljenim toplim čizmama, ili jednostavno ispod omiljenog oversized pletiva. 

Uz tunike, pripremila sam vam i tri modela nevjerojatno chic majici – Wrap, multifunkcionalni model s raznim varijacijama vezanja, Roll In model s povišenim ovratnikom, šišmiš rukavima i naglašenim ramenima te Zoom Call majicu koja je kombinacija MicroModal tkanine i naše udobne vegan kože. Ova tri modela osobno zamišljam uz dobre traperice visokog struka za nešto ležernije prilike i uz elegantnije hlače u svim onim situacijama kada želite ostaviti sofisticiran i moćan dojam.

Osim zanimljivih krojeva koji stvaraju bezbroj mogućnosti kombinacija, boje su ono zbog čega će naše T-shirts postati vaš najdraži komad ove jeseni. Crna i bijela dozvoljavaju modnu igru jer se lako stiliziraju i savršeno spajaju s paletom jesenskih tonova, kao i neodoljivim uzorcima. Cijela kolekcija izrađena je od već prepoznatljivog MicroModala, materijala koji je sinonim za udobnost i kvalitetu. Izuzetno je ugodan za nošenje i divno pada, pa je upravo iz tih razloga omiljen materijal naših Basic kolekcija.

Uskočite u svoje traperice ili chic donji dio trenirke, izaberite vama najdraži A’marie Basic T-shirt i osmislite ležerne kombinacije u kojima ćete uživati u omiljenim ritualima koje nam donosi ova šarmantna jesen. I ne zaboravite da su upravo ti mali rituali ono što nas čini sretnima.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE