KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Chapter Two: ¡Qué Belleza!

Ima nešto nevjerojatno romantično u dugim ljetnim danima i toplim večerima koje smo konačno dočekali. Gradovi su opet zaživjeli i na svakom uglu su događanja koja nam mame osmijeh na lica. Paralelno smo u pripremama za godišnji odmor, veselimo se mirisu mora, šumu valova i uživanju u svojoj najdražoj uvali daleko od svih. Veselimo se i modnim novitetima, i našim neodoljivim haljinama i kombinezonima iz ¡Qué Belleza! kolekcije. Kolekcija slavi ljepotu žene i života koji je opet vibrantan, radostan, pun avantura i anegdota kojih ćemo se svi s guštom prisjećati. Kreacije su stvarane da budu uz vas od jutra do mraka, da vas nenametljivo istaknu iz mase.

Priča oko kreiranja haljina za ljeto 2021. nastala je u želji da vam omogućimo da se osjećate zavodljivo i posebno uz priliku koja dopušta vašoj mašti da budete dio tog posljednjeg štiha. Kreirate same idealnu haljinu, ovisno o načinu na koji ćete ih odjenuti i time osobno postajete narator naših priča. Većina haljina u ovoj kolekciji – Bruna, Talita, Lanna imaju dva lica te vam omogućavaju bezbroj mogućnosti nošenja, kao i izbora između različitih stilova.

Pravi je trenutak da se prepustite novoj energiji i snažnim koloritima uz Bruna model haljine. Naglašena ramena, izrezi u predjelu struka i maleni volan jednostavno će prizvati i stvoriti neko novo, razigrano i pozitivnije vrijeme. U raskoši Flavia haljine dugo ćete uživati jer ovo je haljina namijenjena za stvaranje najupečatljivijih trenutaka i uspomena. Izrađena je od pamuka krupnog cvjetnog dezena, nabranih je i lepršavih slojeva te jarke boje koja se divno sljubljuje s brončanim tenom. U stvaranju onog posebnog trenutka vaša će leđa imati glavnu ulogu. Vezanjem grandiozne mašne ili križanjem vrpci stvarate dva posve drugačija i posebna izdanja.

Bijele haljine uvijek zrače jednom posebnom vrstom elegancije i u ljetnim su mjesecima one najbolji izbor. Prve asocijacije za Ruth i Sara haljine su savršene ljetne vjenčanice koje utjelovljuju profinjenost s minimalizmom i velikom dozom romantike. Prirodni materijal i igra asimetrije dozirani su, kao što su akcentirani i ključni dijelovi ženskog tijela. Tu su i naši unikatni kombinezoni Ayane i Luana, uz koje ne morate puno razmišljati o stylingu. Efektni, raskošni i cool, stvoreni su za sve one A’marie žene koje ne vole dugo stajati ispred ormara i tražiti komad u kojem će postići wow efekt uz minimalno truda.

Sve kreacije iz cruise kolekcije ¡Que Belleza! upotpunjene su našim efektnim Pretty naušnicama koje zahvaljujući nizovima sitnih, decentnih perlica kreiraju prekrasni pokret. Uživajte u njihovim atraktivnim kombinacijama boja te upotpunite dnevni ili večernji outfit, ovisno o vašem raspoloženju, i uplovite u svoj svijet mašte okupan ljepotom, ženstvenošću i romantikom. Poigrajte se efektnim kreacijama i dajte im svoj osobni stilski pečat uz maštovite kombinacije u kojima ćete provesti najuzbudljiviju sezonu koju smo jedva dočekali!

I ne zaboravite se pritom dobro zabaviti!

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE