KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Chapter One: ¡Qué Belleza!

Kolekcija nadahnuta živopisnim bojama i prirodom poziva vas da usporite i doživite prekrasni dizajn – ručno izrađen, krojen i usavršen do najsitnijeg detalja. Svaki model iz nove A’marie kolekcije uvodi vas polako u našu ljetnu avanturu iz koje nećete htjeti izaći… Modeli koje smo vam pripremili u ¡Qué Belleza! kolekciji nisu samo prekrasno izrađeni, već su tu da vam ispričaju prekrasnu priču koja slavi ljepotu žene, života, prirode, njezinih plodova, kreativnosti i umjetnosti vizualnog dojma.

Fokus kolekcije stavljen je na naše kupaće kostime koje svake godine iščekujete s velikim nestrpljenjem. Rio i Bonita prošlogodišnji su bestselleri koje smo ove godine odlučili osvježiti novim bojama, a dodali smo im i fantastične novitete koji dolaze u obliku Menina modela koji je karakterističan po svom nabranom detalju na ramenu. Njegova ljupkost posve obuzima, tako da ćete osim za kupanje ovaj model sigurno nositi i na svoje omiljene kratke hlačice.

¡Qué Belleza! kolekcija krije i Minha model koji ima dva lica te vam omogućava bezbroj mogućnosti nošenja, kao i izbora između različitih stilova. Zarotirate li prednjicu i leđa, ili jednostavno okrenete bikini, dobit ćete sasvim novu kreaciju. Uz standardni donji i gornji dio dolazi velika raskošna mašna koju možete vezati na nekoliko načina i njome kreirati gornji dio kostima, ali imati i zasebni ukras kojim možete vezati kosu, ili jednostavno pretvoriti svoju torbu za plažu ukrašenu mašnom u sasvim novu kreaciju koja prati u tonu vaš outfit za plažu.

Kolekcija kupaćih kostima nastala je kao produkt ručnog rada, koristeći kvalitetne tkanine s recikliranim predivom, na što smo izuzetno ponosni. Poslovna filozofija branda A’marie od samih početaka je održiva budućnost jer vjerujemo da svatko od nas može pomoći u rješavanju velikog globalnog problema plastike koja zagađuje naše oceane i mora, pa upravo iz tih razloga koristimo 100% reciklirano najlonsko vlakno ECONYL® dobiveno od raznog najlonskog otpada. Ova inovativna najlonska pređa proizvedena je u potpunosti od starih mreža i drugog plastičnog otpada. Naprednim postupkom recikliranja otpadni se materijali razgrađuju do svog sirovinskog stanja, a zatim obnavljaju s jednakim učincima kao i najlon proizveden od fosilnih materijala. Ono najbolje u cijeloj ECONYL® priči je što se postupak može beskonačno ponavljati što čini savršenu osnovu za zatvoreni krug recikliranja najlona.

Cijela kolekcija bazira se na artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme ljetnih i morskih aktivnosti, artiklima koji su antibakterijski, imaju UV zaštitu, iznimno su ugodni na koži i otporni na klor i piling. Tkanina ima matirani izgled koji sjajno prijanja uz tijelo i ističe sve vaše atribute.

Već smo prošle godine shvatili da je jedino što nam treba za savršen ljetni odmor senzacionalan kupaći kostim koji, osim što je praktičan za kupanje i sunčanje, ima i onaj wow efekt kojem svi težimo… Rio, Bonita, Merina i Minha modeli su upravo to – idealni za uživanje u ljetnim radostima, a istovremeno chic komadi koje uz obične traper hlačice ili mini suknju možete sjajno nositi u svojim pustolovinama. Stoga izaberite model koji vas je osvojio na prvu i provedite nezaboravno ljeto koje će vam uvijek ostati u posebnom sjećanju.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE