KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

Chapter One: Fête d’été

Uplovimo zajedno u ljetnu avanturu s A’marie muzom koja se ovog ljeta ne skida iz savršeno krojenih, nevjerojatno ženstvenih i neodoljivo primjetnih jednodijelnih kupaćih kostima. Ona se pakira za ludo ljetovanje na neku od najljepših lokacija na našem divnom Jadranu, a veseli se i spontanim vrtnim zabavama uz bazen. Njezina ljetna fešta (fête d’été), mora biti nezaboravna i puna vječnih uspomena, a ona u svakom trenutku želi izgledati senzacionalno.

Fokus njenih odjevnih kombinacija je upravo na laskavim kupaćim kostimima koji ove godine dolaze u tri modela i pregršt prekrasnih boja. Bilo da ih nosite na kupanje i sunčanje, ili u večernjim satima kao senzacionalan top uz običan par lanenih hlača ili omiljenih traperica, u novim A’marie kupaćim kostimima izgledat ćete sjajno. Rio je prošlogodišnji miljenik brojnih A’marie djevojaka, a ovog ljeta stiže u Nero, Lanzarote, Barocco i Army bojama. Ovaj sofisticirani jednodijelni kroj s dubokim izrezom dolazi s naramenicama koje oblikujete sami i vežete u mašne.

Predstojeću ljetnu sezonu A’marie je obogatila i novim modelima. Iro je model na jedno rame, specifičan po neodoljivim bojama (Nero, Avorio, Patagonia i Riad) koje pristaju svakoj nijansi tena, kao i naramenici koju namještate po vlastitoj želji. Tu je i glamurozan i krajnje atraktivan model naziva Bonita, poseban po tome što se može vezati na nekoliko načina zbog čega smo uvjereni da će postati ovogodišnji favorit, a dolazi u bojama Nero, Trophy, Zodiaco i Angora. Kostimi su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji ima UV zaštitu, otporni su na klor i piling, a dolaze u dvije veličine.

Prava A’marie djevojka za uživanje u suncu treba i nezaobilazne modne dodatke uz koje će uvijek izgledati savršeno. I ove godine kolekcija je obogaćena romantičnim i nadasve ženstvenim šeširima. Ai ima najveći obod i stvoren je za dramatične lookove, Ai Piccolo je manja verzija raskošnog Ai modela koji će postati vaš najdraži suputnik kako na plaži, tako i u dnevnim šetnjama, a Haya je prošlogodišnji favorit s obodom širine 9 cm koji odiše klasikom.

Posebna pažnja usmjerena je i na ručnike koji su puno više od toga. Naši Bisou, Agave i Isla ručnici za plažu i kupanje idealan su asesoar koji nikad nećete zaboraviti uzeti sa sobom jer dolaze u praktičnom pakiranju koje osvaja na prvi pogled. Ručnike jednostavno zarolate, pričvrstite ručkama i prebacite preko ramena! Bisou krasi detalj ženskog lica koji je već stekao mnogobrojne obožavateljice, Agave se također nadovezuje na kolekciju obilježenu s motivima i ukrašen je vezom velikih listova, dok Isla dolazi s ljupkim pomponima koje obožavamo u ljetnim mjesecima.

Neovisno gdje ćete imati svoju fête d’été, pobrinite se da bude luda, nezaboravna i puna prekrasnih uspomena!

Uživajte u ljetnim radostima uz novu Fête d’été A’marie kolekciju!

Xoxo

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE