KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

BOW AND BLOOM

Jedan ljupki podsjetnik da je ljubav prema sebi prirodna stvar, baš kao što su i proizvodi koje smo vam pripremili.

Kad dugogodišnja prijateljica pokrene dobru priču iza koje se kriju genijalni proizvodi onda je to nešto što želim s ponosom prezentirati.

Karizmatična mlada Nika Bašić Bunić koja je krajem prošle godine postala mama i paralelno na tržište lansirala svoj novi kozmetički brend naziva BASIC botanikals, kako sama kaže sve velike stvari u životu (matura, udaja, kumstva) obilježila je u Amarie kreacijama pa smo na obostrano zadovoljstvo pokrenule suradnju kako bismo je i Vama predstavile.

Odmah sam se pronašla u njezinim prirodnim proizvodima i postali su neizostavan dio moje beauty rutine i ‘must have’ svake torbice. Nika u ponudi ima 4 nijanse najsočnije prirodne LIP POMADE, osmišljene za njegu i očuvanje usnica, koje dolaze u zamamnim nijansama: candy, nude, berry i bloom. LIP POMADE napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka među kojima su hyaluron lipo, Q10, vitamin E, shea maslac, lanolin, ricinusovo ulje te eterična ulja ružičastog grejpa i paprene metvice, a ambalaža je osmišljena tako da je pogodna za ponovnu upotrebu ili recikliranje. Umiruje nježnu kožu vaših usnica, obnavlja je i daje joj punoću i sjaj, a prirodni pigmenti dobiveni iz voća, povrća i minerala naglašavaju decentno i neodoljivo vašu boju usnica. Sirovine koje se koriste u proizvodnji Basic botanicalsa dobivene su iz etičkog uzgoja, a proizvodi ne sadrže nikakve GMO sastojke, toksine, filere, parabene, umjetna bojila, umjetne mirise i sintetičke kemijske spojeve. Vrhunska kvaliteta postiže se strogom laboratorijskom kontrolom te su svi proizvodi ručno punjeni i pakirani u Hrvatskoj. Brojne A’marie djevojke već ih jedno duže vrijeme koriste jer ih možete kupiti u našem dućanu u Gundulićevoj 19, a od danas su dostupni i putem našeg web shopa kako bi ga mogle isprobati sve naše ljubiteljice koje nisu u mogućnosti osobno nas posjetiti.

Kako je ovih dana sve u znaku Valentinova i sitnica kojima želimo razveseliti nama drage osobe osmislili smo mali paket Bow and Bloom po promotivnoj cijeni koji se sastoje upravo od i Basic botanikals LIP POMADE u crvenoj (Bloom) boji i A’marie bijele Bow majice, iz naše Basic linije uz koje na poklon u paketu dobivate i našu masku za lice izrađenu od najudobnijeg MicroModala koji obožavate. Bilo da ovaj neodoljiv paket odlučite pokloniti vašoj djevojci, najboljoj prijateljici, mami, sestri ili same sebi, uvjereni smo da ćete uživati u malom znaku pažnje kojim ćete obilježiti, ovaj romantičan dan u godini.

Jer nema ništa ljepše od malog iznenađenja kojim ćete nekome pokazati da Vam je stalo…

Želim Vam sretno Valentinovo, volite se, grlite, ljubite i ono najbitnije – pokažite osobi koju volite da ste sretni što je uz Vas…

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE