KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

BEACH ADVENTURES – CAPSULE COLLECTION

Ideja o ljetnoj kapsulnoj kolekciji došla je spontano, prvenstveno kao odgovor na moju potrebu za idealnim kupaćim kostimom koji mogu nositi kao funkcionalan komad ili kao lijep bodi, ako trebam skoknuti s plaže na ručak ili večeru. Od kupaćeg kostima ideje su se same nadograđivale. Poželjela sam i šešir koji će biti funkcionalan i elegantan, pletenu torbu u kojoj na plažu mogu ponijeti knjige i sitnice koje mi trebaju, a uvečer je iskoristiti kao decentan dodatak uz laganu ljetnu haljinu. Kolekciju sam odlučila zaokružiti ručnikom koji je dovoljno velik da ga možete podijeliti s prijateljima, partnerom ili djetetom, a koji dolazi sa pripadajućom predimenzioniranom torbom koju možete nositi i kao zaseban modni dodatak. Iako je svaki komad jedinstven, lako ga možete povezati i nadograditi s ostatkom kolekcije što znatno olakšava ljetni shopping.

Naša prva kolekcija kupaćih kostima „Rio“ naslonjena je na jedan bezvremenski model koji nosi tipičan A’Marie potpis. Vjerujem da će sve žene koje nose naš brend prepoznati estetiku  koju  smo provukli kroz ovu limitiranu ediciju kupaćih kostima. Ovaj sofisticirani jednodijelni kroj s dubokim izrezom dolazi s naramenicama koje oblikujete sami i vežete u mašne. Pored klasične crne, model dolazi u nekoliko pastelnih i puderastih nijansi koje su duplo postavljene, a dostupni su u tri veličine.

Šešir je prije svega funkcionalan ljetni modni dodatak, a naši su dizajnirani tako da ih možete nositi sezonama. Kreirali smo dva modela: manji, klasičniji model „Haya“, koji ima obod širine 9 cm i podstavljen je s najfinijim pamučnim i svilenim tkaninama, a kao ukras ima vrpcu od eko kože. Svaki Haya model ima podstavu drugačijeg uzorka što ga čini specifičnim luksuznim dodatkom koji ćete uvijek prepoznati na plaži.

Tu je i šešir širokog oboda simbolično nazvan „Ai“ što na japanskom jeziku znači ljubav. Predimenzionirani šeširi vas štite od sunca i neželjenih pogleda, a pomaže i činjenica da su jako fotogenični te u kombinaciji s jednodijelnim kupaćim kostimom izgledaju kao total look za boravak u resortu.

Pletene torbe „Take“ su ručno rađene od vrhunskog pamučnog konca i dolaze u decentnim nijansama koje lako možete uklopiti u stajling za plažu ili za večer. Ručnik od finog pamuka s rubom od pamučne čipke možete podijeliti s društvom ili ga ljubomorno sačuvati za sebe za potpun komfor. Dovoljno je prostran da ga možete iskoristiti za dnevni piknik ili za večernje okupljanje na plaži. Njegov idealan ljetni suputnik je naša „Nami“ oversized torba s ručkama od eko kože u kojoj ga možete ponijeti s plaže. Za sitnice koje nosite sa sobom ne brinite. Možete ih pospremiti u mali pretinac koji se nalazi na torbi.

Uživajte u svojim ljetnim avanturama!

Xoxo

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE