KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

A’Marie Girl: Nika

Ambiciozna, vrijedna i poduzetna Nika Matić je pravi primjer jedne nove generacije djevojaka koje će u bliskoj budućnosti postati “power women”. Te djevojke ulažu u obrazovanje, uz fakultet grade karijeru, fokusirane su i odlučne da se ostvare kroz željeno zanimanje. S jasno postavljenim životnim ciljevima i Dekanovom nagradom koju je upravo dobila, Nika je već ostvarena kao osoba u 26. godini života što je samo po sebi veliki uspjeh.

Na ovom snimanju je, osim profesionalnosti, pokazala da ima oko i talent za sve što je lijepo. Svaki izloženi komad odjeće je pregledala u maniri stilista i na licu mjesta si složila neku idealnu kombinaciju u kojoj ga zamišlja. Promatrati jednu mladu ženu kako s lakoćom nosi odjeću s vašim potpisom i kako se u njoj prirodno kreće poprilično je inspirativan trenutak iz kojeg nastanu lijepe priče kao što je ova koju vam predstavljamo.

Nika voli odjeću, istinski uživa u njoj i to je jasno svakome tko se barem jednom našao s njom u razgovoru o stilu i modi. Vješta je u kombiniranju stajlinga, uvijek izgleda nepretenciozno i prirodno: “Moj stil je klasičan, jednostavan i bezbrižan s dozom ženstvenosti. U potpunosti odražava moju osobnost i životne afinitete” – kaže.

Njeni životni afiniteti pak sežu dalje od karijere Instagram influencerice, trenutno jako popularnog izbora zanimanja u Nikinoj generaciji. Nika je naime nedavno dobila posao kao PR i digital media specialist u jednoj zagrebačkoj agenciji za evente i upisala je diplomski studij na smjeru Upravljanje odnosima s javnošću. Ambicioznost i želju za uspjehom pripisuje utjecaju jakih žena u svom životu: “Moja majka i moja teta su osobe kojima idem po savjet. Cijeli sam život okružena hrabrim i jakim ženama što je itekako pozitivno utjecalo na mene kao osobu.” – naglašava.

Što ju još inspirira, kakav stil voli ovog proljeća, koje su njene omiljene zagrebačke adrese saznajte u nastavku.

Kako se nosiš ovog proljeća? Koja je tvoja go-to kombinacija?

Uvijek haljina cvjetnog printa, dobra kožna jakna i kaubojke.

Što uvijek imaš od modnih dodataka?

Nakit. Jako volim nakit i nosim ga stalno samo ga stilski prilagođavam odjevnoj kombinaciji.

Što je za tebe pojam ljepote?

Samouvjerena žena, sve ono što čini da se dobro osjećaš u svojoj koži i da budeš to što jesi. Ljepota je biti jedinstvena, vjerovati u sebe i vlastite sposobnosti.

Jesi li ovisna o beauty proizvodima? Što imaš u kozmetičkoj torbici?

Beauty proizvode volim čak više od odjeće. Stalno probavam i kupujem neke novitete, pratim beauty trendove u dekorativi i preparativi. Jako sam informirana u tom pogledu.

Omiljeni proljetni parfem?

Imam čak dva! Tom Ford Soleil Blanc koji je idealan za toplu sezonu jer miriše na kokos. Tu je i nezamjenjivi Byredo Gypsy.

Imaš li neke omiljene adrese ili mjesta u gradu gdje voliš provoditi vrijeme?

Volim iskoristiti vikende za šetnju po Dubravkinom putu s prijateljicom. Rado posjetim Botanički vrt ili popijem piće na terasi omiljenih zagrebačkih kafića kao što su Dežman Bar i Kavkaz.

Što te čini sretnom?

Za mene je sreća kada si okružen ljudima koje voliš, kada si zadovoljan sa sobom i svojim postignućima, kada radiš ono sto voliš i znaš cijeniti male stvari.

NIKA’s Picks

Haljina Nika
Haljina koja nosi moje ime ima sve estetske elemente koje volim na nekom komadu. Atraktivna je za večernji izlazak uz čizmice ili sandale i pismo torbu.

Kombinezon Plu
Osvojio me predivnom nijansom plave boje koja jako dobro pristaje brinetama. Vjerujem da će se ovaj komad svidjeti djevojkama kao chic proljetna opcija za dan.

Bluza Nari
Ovu bluzu vidim u kombinaciji s trapericama visokog struka. Jako je ugodna za nošenje i boja je kao stvorena za sunčane proljetne dane.

Naušnice Fru
Jako volim nakit pogotovo u večernjim kombinacijama kada trebam neki glamurozan detalj. U ovoj kolekciji su me oduševile Fru naušnice s perjem kao statement dodatak koji će podići stajling na novu razinu.

Blog by A'Marie

TAGOVI:
  • amarie-girls
  • instagram feed

    Follow us

    Newsletter

    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

    Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

    Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

    WELCOME TO A'MARIE

    Prijavite se na naš newsletter i prilikom prve kupnje uživajte u 10% popusta

    PRIJAVITE SE