KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

A GLIMPSE OF SUMMER

U posljednje vrijeme kao da nas sve jače zovu daleki horizonti i toplije klime. Možda je to samo želja za bijegom od svakodnevnice, a možda samo nevino nedostajanje egzotičnih pogleda, sunca i drugačijih kultura. Zato danas otputujte s nama, odnosno s našom gošćom bloga, Petrom Mamić, travel influensericom svima poznatijom kao @skitnica, koja vas vodi na tirkizne i bajkovite Maldive. Između dva egzotična putovanja, otkrila nam je svoje „tips & tricks“ za putovanja, omiljene lokacije, ali i zašto obavezno voli spakirati jednodijelne A’marie kupaće kostime. Odmorite od zime i provedite nekoliko sljedećih minuta na pješčanoj plaži s nama.

Kako bi opisala kulturu Maldiva i običaje sa kojima si se susrela?

Kao miks različitih kultura i utjecaja. Lokalci su uvijek nasmijani, veseli i dobro raspoloženi, i za njih je vrijeme vrlo relativan pojam. Uz njih ćete vjerojatno i sami odbaciti cipele i uživati u bezbrižnom životu.

Top 5 nezaobilaznih aktivnosti…

Svakako boravak na pješčanom sprudu usred Indijskog oceana, ronjenje s morskim psima koji nisu opasni, druženje s lokalcima, gledanje zalaska sunca s broda i logorska vatra ispod zvijezda.

Lokalna delicija koja te oduševila…

Plodovi mora na sve načine.

Najbolje mjesto za vječno popularan koktel…

S obzirom da na lokalnim otocima na Maldivima nema alkohola, izabrat ću jedan „mocktail“ – Blue Sun u preslatkom baru Moonlight.

Destinacija koja je na tebe ostavila najsnažniji dojam..

Svaka destinacija na mene ostavi poprilično jak dojam, no ako bi sada trebala izabrati jednu, to bi bila Turska, zbog bogate kulture, nestvarne prirode i dobre hrane.

Tri preporuke za pakiranje:

Manje je više! Sa sobom uvijek imam „travel size“ pakiranja omiljenih mi proizvoda, a savjetujem da unaprijed isplanirate „outfite“ koje ćete na putovanju nositi i prilagodite ih lokacijama.

Jednodjelni badić jer…
Izgleda cool i elegantno u isto vrijeme.

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Prijavite se na naš newsletter i prilikom prve kupnje uživajte u 10% popusta

PRIJAVITE SE