KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

LET’S PAUSE

U ritmu života, zove nas nova godina, godina novih početaka, koja je poput platna koje čeka naše svježe poteze. Kako otvaramo novu praznu stranicu našeg kalendara, moja ideja i prijedlog za ovu godinu je da ipakmalo zastanemo. U svijetu u kojem živimo lako je izgubiti se u nemilosrdnom traganju za savršenstvom, produktivnošću i društvenim očekivanjima.

Dakle, predlažem da zastanemo.

Početak svake godine je obnova na neki način. No za mene, ova godina znači da se povučemo iz kakofonije svih zahtjeva koji odjekuju u našim umovima, nagovarajući nas da budemo više, postignemo više, ostvarimo više. Vrijeme je da stanemo i prodišemo, ponovno procijenimo i prihvatimo jednostavnost samog postojanja.

No, ovaj put mislim da bismo svi trebali napraviti pauzu, predah od pritiska već i samog siječnja također. Ovdje, u A’MARIE, pokušali smo od siječnja napraviti mjesec odmora i osvježenja od svih blagdana – zauzetih rasporeda ručkova i obitelji, hrane koju obično ne jedemo i uzeti minutu ili mjesec da pokušamo hibernirati.

Cilj je osloboditi se svakog osjećaja obaveze postavljanja ambicioznih ciljeva ili provođenja drastičnih transformacija. Umjesto toga, ideja je da dočekamo ovaj interval prije nego što godina stekne zamah, kako bismo se povezali sa svojim emocijama, prepoznali i prihvatili put koji nas je doveo do ovdje i pristupili budućnosti sa zahvalnošću.

U svom vlastitom putovanju životom počela sam iznimno cijeniti ljepotu malih stvari. Na suptilne radosti koje često prolaze nezapaženo u žurbi naše svakodnevice. Ove godine, pozivam vas da uživate u tim malim stvarima – toploj šalici čaja, šetnji prirodom, stranicama dobre knjige ili smijehu koji dijelite s voljenima. Pronađite ono što vama najbolje odgovara.

Unesite namjeru i nemojte si zadavati liste i odluke. Ove godine – moje namjere su pronaći nekoliko minuta ujutro samo za sebe, postaviti si ton za taj dan. Naučiti skuhati neko novo jelo, kao vrstu meditacije koja mi odgovara. Očistiti i osvježiti svoj prostor. Palo Santo ili moje omiljene svijeće čine čuda svaki put kad ih upalim. I prakticirati brigu o sebi. Koliko god mogu sačuvati svoj mir koji sam zaista počela sve više i više cijeniti.

U tom duhu, zamolili smo i neke naše drage A’MARIE djevojke da podijele svoje namjere za život i ulazak u novu godinu.

KARMEN NINIĆ, NEVIA ESTETSKI CENTAR

 ”Namjera mi je oduvijek bila draža riječ od odluke. Nekako je blaža i ako idemo u novu godinu s namjerom, puno smo nježniji prema samima sebi. U mojemu životu i ubrzanoj svakodnevici u kojoj živim, namjera nikad ne ostaje samo na ideji već ju uvijek pretvorim u djelovanje. Primjerice, ako namjeravam otići na neko putovanje, rezerviram ga unaprijed bez puno razmišljanja i tako sam sigurna da će se dogoditi. Isto tako pristupam i brizi o sebi i svojoj koži. Moja namjera je u tom slučaju sveprisutna i realiziram ju tako da su moji omiljeni tretmani uvijek u kalendaru. Početkom ove godine to je svakako tretman SFL (Sculptural Face Lift) koji bih preporučila ženama koje imaju svijest o važnosti zdravlja, kako kako tijela, tako i lica.

VESNA MUDRINIĆ, SATORI AKUPUNKTURA

“Ulazak u novi ciklus, novu godinu, uvijek donosi priliku da se osvrnemo na prethodnu godinu i izrazimo zahvalnost za sva postignuća te postavimo namjeru za nove ciljeve u nadolazećoj godini. Osnivanje i vođenje vlastite privatne ordinacije za akupunkturu zahtijeva značajan napor i energiju. To naglašava važnostnjegovanja svjesnih navika kako bi se osigurala harmonična veza tijela i uma. Da to postignem, koristim nekoliko metoda. Akupunktura je moja glavna metoda očuvanja i održavanja unutarnje ravnoteže. Sljedeći način koji koristim između tretmana je Home Kit set koji sam stvorila za svoje pacijente, a koji koristim i sama. To su mala zlatna zrnca koja se stavljaju na strateške točke na uhu, te čine ušnu akupresuru koja aktivira određene funkcije tijela. Također, kako bih smirila i kultivirala svoj um, svakodnevno koristim tehnike i vježbe disanja kroz meditaciju, zajedno s prakticiranjem joge. Prije početka sesije, energiju prostora čistim koristeći autentične štapiće Palo Santo. Ponosna sam što ove pažljivo prikupljene štapiće nabavljam izravno iz Perua. Dolaze od grana stabala koje su prirodno pale na tlo, što osigurava da nijedno drvo nije posječeno. Važno je znati da postoje štapići Palo Santo koji su umjetno parfimirani. Palo Santo ima divnu funkciju čišćenja prostora i stvaranja osjećaja opuštenosti i harmonije.”

Ovo onda neka bude sezona malih navika i namjera koje doprinose našem blagostanju, navika koje rezoniraju s našom dušom. Sjetite se, nova godina nije nešto zbog čega biste se trebali gurati prema nerealnim standardima ili odlukama koje dodaju pritisak. To je nježan poziv da se usredotočimo na šaputanje svog srca, da prihvatimo putovanje i da kultiviramo prostor gdje naša autentičnost može procvjetati.

Dok stupamo u ovo novo poglavlje, proslavimo i naše pobjede u prošlosti, naučimo iz izazova koje smo doživjeli i dočekajmo novi početak otvorena srca.

Ova godina neka bude godina samozbrinjavanja, ljubavi prema sebi i nježnog razvijanja prekrasne godine pred nama.

 

S ljubavlju,

Anamarija,

Osnivačica
A’MARIE

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE