KOŠARICA

Vaša košarica je prazna.

Ukupno
0.00 €
US EUR

Dodajte 500.00 € za besplatnu dostavu.

2023. GODINA BEZ PRITISKA…

Pismo naše Anamarije

 

Za sve kojima je dosta pritiska koji donose siječanj i svaka nova godina, ovo je za vas… zapravo, ovo je za nas. Nije li čudno da svake godine podlegnemo porukama ‘nova godina, nova ja’?

Da dopuštamo bombardiranje svega oko nas

što nas zapravo samo čini nesigurnijima i da smo podložniji osuđivanju? Znamo da si stalno postavljamo neke ciljeve, a zapravo su upravo oni ti koji nas samo još više “spuštaju”.

Pa zašto se onda i dalje nastavljamo pripremati za “novo ja” svakog siječnja, godinu za godinom? Zašto sami sebi stvaramo toliki pritisak i kada je vrijeme kada kažemo da nam je dosta?

Probajmo ove godine nešto drugačije, probajmo sagledati stvari jednostavnije, dugovječnije, pokušajmo stvarno usporiti ovaj put i uživati, uživati u životu koji trenutno živimo, znajući da ZAISTA činimo najbolje što možemo. Naglasak je ove godine na POKUŠATI. Pritisnimo malu pauzu i pogledajmo oko nas.

Ove godine barem pokušajmo promijeniti način na koji razmišljamo. Pokušajmo da naš trening, dijeta ili bilo koja druga stvar koju radimo za sebe ne bude bez da uključimo i naš um i dušu u to što radimo. Pokušajmo biti više “ovdje” i izvući najviše što možemo, pazeći da pritom “ne izgorimo”.

Dajmo si dodatni sat sna, dodatnih pet ili deset minuta ujutro prije nego što počne kaos dana, dodatni sat u prirodi kada možemo, više zelenog na tanjuru i postanimo svjesni svakog gutljaja naše kave ili čaja. Budimo opušteniji, prisutniji, budimo zahvalniji.

Usporimo.

Za mene to su one male stvari koje napravim za sebe, prije nego se moja obitelj probudi. Topla voda s limunom odmah ujutro nakon što se probudim, zeleni smoothie s lanom ili zeleni sok s đumbirom i moja svakodnevna rutina svakog dana – 5 tibetanaca.

Barem pokušajmo ovu godinu malo drugačije se odnositi prema sebi. Neka nam 2023. bude godina promjena.

Iskreno i iz srca,

A’Marie

P.S. I smijmo se. To je ona mala stvar…još jednom.

xoxo,

Blog by A'Marie

instagram feed

Follow us

Newsletter

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa " Konkurentnost i kohezija"

WELCOME TO A'MARIE

Subscribe to our newsletter and enjoy 10% off in your first order

SUBSCRIBE